Volg het traject 2e spoor!

intervisie-Re-integratie-re-intergratie-re-intergratie-2e-spoor-reintergratie-loopbaancoaching-verder-in-je-werk-coaching-andere-weg-carriere-baan-nieuwe-kans-Risseeuw-Coaching

Door ziekte uitgevallen en niet meer in staat je eigen werk te verrichten? En nu op zoek naar ander werk bij een andere werkgever? Vaak is dat een heel ingrijpende en lastige periode. Ziekzijn is niet prettig. En ingewikkeld ook, omdat zowel jij als je werkgever met allerlei verplichtingen vanuit de Wet Verbetering Poortwachter en WIA te maken krijgt. Een onzekere periode terwijl je niets liever wilt dan weer ‘gewoon’ lekker aan het werk te kunnen.

Zit jij in deze situatie?

Een re-integratie 2e spoor-traject biedt je hulp en ondersteuning in deze periode. Variërend van praktische handvaten tot een nadere uitleg van de wetgeving, van concrete ondersteuning bij solliciteren en netwerken tot een luisterend oor.  Je wordt zorgvuldig en stap voor stap begeleid in het hele proces. Zodat aan de wettelijke verplichtingen voldaan wordt én jij uiteindelijk jouw eigen spoor vindt: een nieuwe passende baan.

Hoe ziet zo’n re-integratietraject 2e spoor eruit?

  • Persoonlijke begeleiding, individuele gesprekken.
  • Een positieve insteek.
  • Een nuchtere aanpak, gecombineerd met humor en relativeringsvermogen.
  • Eerlijke, positieve feedback.
  • Vertrouwen – ik communiceer niets aan derden zonder jouw toestemming.
  • Je wordt uitgedaagd om te komen tot een goede en passende volgende stap in je loopbaan.
  • 24/7 toegang tot ‘Verder in je Werk’, een state of the art online training, waarin ontzettend veel informatie zit en allerlei opdrachten die bijdragen om te weten te komen wat jouw volgende stap gaat zijn.

We houden rekening met je beperkingen en we focussen ons vooral op wat je wél kan. Als het nodig is overleggen we ook met andere partijen, zoals werkgever, bedrijfsarts of arbeidsdeskundige. Zodat alle neuzen dezelfde kant opstaan en jij je kunt focussen op je herstel en je volgende baan!

Praktisch:
Duur van een traject 9 tot 12 maanden, ca. 15 – 25 sessies van 1,5 uur

Meer informatie over re-integratie? Bel of mail Risseeuw Coaching en je komt verder.