Ben je nog op jouw plek?

LoopbaanCoachLogoRisseeuwCoachingZeeland

Heb je vragen als:  

  • Hoe houd ik werk en privé in balans?
  • Wat wil ik nou eigenlijk echt?
  • Hoe houd ik plezier in mijn werk?
  • Welke opdrachten passen er nog meer bij me?
  • Welke mogelijkheden heb ik voor ander werk?
  • Is dit de organisatie voor de rest van mijn leven?
  • Hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk?

Dan ben je niet de enige! Maar, door de waan van de dag gaan we maar door en door en negeren we soms signalen. Toch kan er vanbinnen regelmatig iets knagen. En kan dit zelfs je functioneren, je welbevinden of zelfs je gezondheid negatief beïnvloeden. Hoogste tijd om dan aan de slag te gaan!

Hoe fijn zou het zijn om te weten waar jij het beste past, met welke taken of opdrachten jij het beste bezig kunt zijn en in welke omgeving. Zodat jij je werk met plezier kunt doen, aan het einde van de dag met voldoening je werkdag kunt afsluiten en ’s avonds energie over hebt om iets anders te doen.

Dan ben je pas duurzaam en slim bezig!

Kort maar krachtig: loopbaantraject ‘Verder in je Werk’

Met behulp van de state of the art online training ‘Droombaan gezocht’ en drie inspirerende individuele gesprekken ga je aan de slag met jouw loopbaan. De online training is gevuld met waardevolle opdrachten, veel inzichten, interactieve opdrachten, audio en video. Geen ellenlange lappen tekst, maar lekker aan de slag. Je wordt je (nog) meer bewust van kwaliteiten, talenten én je wensen. Je verzamelt allerlei inzichten en ingrediënten om je werkplezier, prestaties en talenten te vergroten. Op een manier die efficiënt, doeltreffend én inspirerend is.

Je bepaalt helemaal zelf wanneer je de opdrachten doet. En tussentijds heb je drie inspirerende coachgesprekken. In de coachgesprekken gaan we nog verder de diepte in.

Stap voor stap leg je de ontbrekende puzzelstukjes en weet jij straks in welke richting jij actie je kunt ondernemen. En kun je weer verder, met zelfvertrouwen en enthousiasme! Meer informatie nodig? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.

Wil je het helemaal alleen doen?

Dat kan ook natuurlijk! Dan neem je alleen de online training af, ontvang je een linkje en ga je zelf aan de slag! Klik hier om naar de online training te gaan. 

En mocht je later besluiten om alsnog coachgesprekken toe te voegen, dat kan natuurlijk altijd.

intervisie-Re-integratie-re-intergratie-re-intergratie-2e-spoor-reintergratie-loopbaancoaching-verder-in-je-werk-coaching-andere-weg-carriere-baan-nieuwe-kans-Risseeuw-Coaching