Reflecteren op jezelf als mens en leider

Ik-wil-een-andere-baan-Outplacementtraject-Risseeuw-Coaching-Wandelen-burn-out-outplacement-homepagina-re-itegratie-coachen

Klankbord voor managers en bestuurders

Ook behoefte om te sparren met een onafhankelijk iemand van buiten de organisatie?

Veel leidinggevenden zullen herkennen dat het soms eenzaam is aan de top. Je hebt uiteraard je adviseurs rondom je. En vanaf de buitenkant gezien kom je vaak zelfverzekerd over, maar vanbinnen zijn er weleens twijfels. Ben je met de juiste dingen bezig, wordt er wel eerlijk tegen je gedaan, maak je wel de juiste keuzes. 

“Management is doing things right; leadership is doing the right things.”

Dan kan het prettig, en vooral ook professioneel zijn om op je eigen handelen te reflecteren, je denken en doen onder de loep te nemen. Om zo scherp te kunnen blijven, weer inspiratie op te doen, stil te staan bij de huidige situatie en stappen te maken voor de toekomst. Om je persoonlijk en professioneel leiderschap te versterken.

Wat kun je verwachten? In alle veiligheid en vertrouwelijkheid zijn we met jouw vraagstuk(ken) bezig. Je kunt een eerlijke spiegel verwachten, ik geef eerlijk terug wat ik zie en opmerk. We brengen gezamenlijk weer structuur aan waar nodig en we maken het vooral niet ingewikkelder dan nodig. Nuchter, eerlijk, concreet en uiteraard vertrouwelijk.