Op weg naar meer werkplezier!

Ik-wil-een-andere-baan-Outplacementtraject-Risseeuw-Coaching-Wandelen-burn-out-outplacement-homepagina-re-itegratie-coachen

Ik wil ander werk

Dat willen we natuurlijk allemaal: werk wat goed bij je past. Dat je ’s ochtends weer goede zin hebt om naar je werk te gaan, dat je werkplezier ervaart en na je werk nog energie hebt om andere dingen te ondernemen. Maar soms lopen zaken anders en spelen er vragen als:

  • De laatste tijd heb ik het minder naar mijn zin op het werk, wat kan ik daaraan doen?  
  • Ik wil eigenlijk wel ander werk, maar wat moet ik kiezen?
  • Wat zou ik eigenlijk nog meer kunnen en willen?
  • Waar ben ik eigenlijk goed in?
  • Waarom zijn drijfveren belangrijk en wat zijn mijn eigen drijfveren?
  • Ik ervaar de laatste tijd best veel werkstress, moet ik van baan veranderen?

"Geef me werk wat bij me past, en ik hoef nooit meer te werken."

Het kan helpend zijn om de zaken op een rijtje te zetten zodat jij daarna kunt kiezen.

Met goede en gevarieerde oefeningen, stap voor stap en gesprekken met diepgang kom jij te weten wat het beste bij jou past. Zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken en weer energie gaat ervaren. Zodat jij weer gelukkig in je werk wordt!

We gaan ervoor zorgen dat jij van “Ik wil ander werk” naar “Ik heb het naar mijn zin op mijn werk” gaat. Doe jij ook mee?

Kijk hier voor de verschillende trajecten:

Heb je het gevoel dat je eerst met andere thema’s aan de slag wilt op het gebied van jezelf? Kijk dan hier voor individuele coaching.