Persoonlijke ontwikkeling

coaching-Outplacementtraject-outplacementtrajcet-outpacement-traject-nieuwe-baan-baankans-netwerken-coach-Risseeuw-Coaching-Wemeldinge

Herken jij jezelf in:

  • Dat je de laatste tijd steeds meer stress ervaart, het gevoel dat het je (bijna) te veel wordt?
  • Moeite met grenzen stellen
  • De laatste tijd je minder energiek voelen, vaker moe zijn
  • Steeds vaker jezelf de vraag stellen: waar doe ik het nog voor?
  • Een vol hoofd, of piekeren
  • Sowieso veel te ‘moeten’

En wil jij juist weer:

  • Meer balans ervaren tussen werk en privé
  • Je weer energiek voelen
  • Weer zin hebben in je werk
  • Beter grenzen kunnen stellen

Je hebt op dit moment een baan en bent op zoek naar een manier om beter te kunnen functioneren in je werk. Misschien is het voor jou lastig om de balans werk – privé goed te bewaren. Of vind je het moeilijk om met de werkdruk om te gaan. Zeg je vaak ja terwijl je vanbinnen nee voelt, of ervaar je problemen in de communicatie met je collega’s, leidinggevende of klanten. Of misschien ben je aan het terugkeren na een verzuimperiode en wil je zaken anders aanpakken. Het kan ook zijn dat in je persoonlijke situatie zaken spelen die invloed hebben op je functioneren. Je slaagt er niet goed in datgene te doen wat de organisatie van jou vraagt. Je wilt iets veranderen, maar je weet niet hoe. Dan zit je goed bij Risseeuw Coaching.

Herken je dit? Dan is het tijd om met hulp van buitenaf eens te kijken wát er speelt en hóe je hier het beste mee om kan gaan. En ervoor te zorgen dat jij de stap maakt van denken naar doen.

Coaching persoonlijke effectiviteit

We gaan voor een kort en intensief traject. We starten met een intakegesprek waarin we samen jouw vraagstelling onderzoeken en vervolgens de hierbij behorende ontwikkelingsdoelen vaststellen. Na een JA van jou en je werkgever gaan we aan de slag. Dat doen we altijd door middel van een combinatie van doe- en praatactiviteiten.

De gesprekken starten we doorgaans al wandelend om daarna af te ronden in de praktijk. Naast de gesprekken gaan we ook daadwerkelijk aan de slag met verschillende soorten opdrachten. Na elk gesprek bepalen we samen waar jij de komende 2 à 3 weken mee aan de slag gaat. Lekker concreet.

En we leggen continu de koppeling naar de werkpraktijk. Zodat je daadwerkelijk in jouw werksituatie effectief gedrag kan tonen. We evalueren regelmatig zodat we op koers blijven en je schrijft jouw reflectieverslag. Aan het einde van het traject is er aandacht voor hoe jij de behaalde resultaten kan borgen.

Duur: 3 – 6 maanden, gemiddeld 6 gesprekken van 1,5 uur.

Neem contact op en je komt verder.